08:19:12

Data si locul nasterii: 22 decembrie 1963, Gherla, Cluj;
Educatie: buna, foarte buna, 7 ani de acasa în principal, restul nu conteaza;
Cariera: fulminanta în media si protectia mediului;
Recunoastere: internationala;
Realizari: Honorius ; Silvius ; Maximus ; Eduard Gabriel

Silviu Prigoana
Activitate Parlamentara PDF Imprimare Email
 

Comentarii   

 
-2 #21 L A 11-01-2011 12:48
domnule Prigoana sunt de acord cu activitatea dvs,as dori sa ma implic activ in sustinerea ideilor dvs,nu stiu cum as putea sa fac asta.Daca doriti sa mi dati un raspuns cu privire la ce as putea sa fac concret. cu respect.
Citat
 
 
-3 #20 begu cristian 09-09-2010 13:58
Hai sa-l ajutam sa ajunga mai sus un om sufletist ca domnia sa sa conduca dintrun-n mai sus.Eu am persoane cu handicap acasa si nu ma ajuta nimeniii.
Citat
 
 
-1 #19 begu cristian 09-09-2010 13:51
Hai sa facem alegerii anticipate si sa il ajutam sa fie in conducere tarii nu pe un prost ca Diaconescu.Din munca nu ai 2 posturii tv. L-am cunoscut personal pe Diaconescu este f periculos ca persoana.Un Om ca Dl.Prigoana sunt putini hai sa-l ajutam.Puteti sa ma injuratii tel 0722607115.Cu respect.Cristia n
Citat
 
 
-1 #18 marian 08-09-2010 15:02
Vrem locuri de munca pentru tineret, sunt din valcea si cand ma uit la fortele de munca gasesc numai : fierari betonisti buldozeristi vanzatori si asa mai departe... Oricum nu puteti dvs schimba ceva decat sa dati foc la casa poporului cand toti sunt inauntru !
Citat
 
 
-2 #17 Nedelcu Octavian, tel. 0723.139.083 05-01-2010 16:29
Buna ziua,

Tatal meu doreste sa ia legatura cu Dvs., deoarece are in posesie cateva terenuri si este interesat de vanzarea lor.

Ne puteti spune cum poate lua contact cu Dvs.?

Multumim.

Cu stima.

Se numeste Nedelcu Octavian, tel. 0723.139.083.
Citat
 
 
+1 #16 P.Dorin-Alin 21 ani Brasov 10-12-2009 14:22
vrem locuri de munca penru tineret.
Citat
 
 
-2 #15 remussatala 12-06-2009 07:44
Referitor la treaba cu masoneria şi legătura domnului Prigoană în acest sens eu nu ştiu ce să cred. Eu nu am încredere în masonerie pentru că aşa definesc eu masoneria. Singurul scop pe care îl văd eu pentru înfiinţarea şi existenţa unei organizaţii secrete este infiltrarea de oameni care se dau drept ce nu sunt. Cine ar putea avea încredere în cei ce se dau drept ce nu sunt?

Scopul pentru care te-ai infiltra sau ai susţine infiltrarea altora poate fi ori obţinerea de informaţii, ori obţinerea unei poziţii anume de autoritate prin care să boicotezi ceva anume pe ascuns.

Dar eu nu cred că acest lucru este condamnabil pentru că societatea noastră se bazează pe minciună. Dacă din acest moment toată lumea ar putea cunoaşte totul despre toată lumea, întreaga noastră societate ar deveni un haos chiar în acest moment!

Eu înţeleg prin minciună, absolut tot ceea ce facem cu scopul de a nu satisface o cerere de informaţie.

Formele de bază ale minciunii sunt 3 şi anume omisiunea, iluzia şi confuzia. Toate acestea au un singur scop şi anume, nesatisfacerea cererii de informaţie.

Dacă toată lumea acceptă unanim, cum că nu trebuie ca toată lumea să ştie totul despre toată lumea, atunci de ce atâta ipocrizie cu afurisirea masonilor?

Pentru că trebuie să existe nişte înţelegeri în legătură cu condiţiile în care să fie sau să nu fie oferite informaţiile? Dacă e să fie aşa, atunci e de la sine înţeles că numai cei puternici, cei care pot ameninţa şi cei care pot şantaja vor stabili acele înţelegeri.

Oare de ce numai cei ce pot ameninţa şi şantaja să poată stabili astfel de înţelegeri?

Nu vreau să apăr masoneria doar pentru că aşa mă pricep eu să apăr orice. Dar nu cred că masoneria e cel mai josnic lucru de pe lumea asta, dacă avem în vedere doar motivul posibilităţii de a infiltra oameni.
Citat
 
 
-2 #14 andrei 26-04-2009 23:49
domnule george!
Atat dumneavoastra cat si electoratului caruia vreti sa-i dezvaluiti secretele masoneriei, va sugerez sa apelati la literatura masonica, care de altfel o aveti la dispozitie in toate librariile, inclusiv pe internet pe siteul oficial al francmasoneriei .
Citat
 
 
0 #13 alegator 17-03-2009 11:14
Domnule PRIGOANA , introducerea votului obligatoriu VOM TINE MINTE " LEGE DATA DE SILVIU PRIGOANA"
Citat
 
 
-1 #12 C-tin Ciocan 15-03-2009 13:18
1.)Cu confidentialita tea necesara,se impune cu advarat si cat mai grabnic realizarea proiectului de modificare administrativ teritoriala a Romaniei,lucru dorit de marii politicieni ai tarii.Ca recomandare:a se tine cont de abordarea a doua zone care se aseamana in context istoric si anume : tarile de sus ale maramuresului+o aş+... ce nu "inseamna" Ardeal si tara de sus Bucovina ce nu "inseamna" Moldova, precum si cele cuvenite in zona HARCOV ce trebuie(!) sa insemne România .
2.)Schimbarea sistemului de vot in sensul obligativitatii participarii tuturor cetatenilor romani apţi legal, la votul politic.Se vor reduce nr. de europarlamentar i nepatrioti,prec um si al altor politicieni aleşi neaveniti.Dease meni se vor reduce nr. nemultumiti la adresa celor aleşi,se reduce cota de participare a %-lui UDMR-ist,care poate scadea sub 5%.Mult succes mai departe d-le deputat Silviu V. Prigoana!
PS-Aş dori pagina personala a d-lui deputat pt alte propuneri.Va multumesc mult.
Citat
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează