01:52:46

Data si locul nasterii: 22 decembrie 1963, Gherla, Cluj;
Educatie: buna, foarte buna, 7 ani de acasa în principal, restul nu conteaza;
Cariera: fulminanta în media si protectia mediului;
Recunoastere: internationala;
Realizari: Honorius ; Silvius ; Maximus ; Eduard Gabriel

Silviu Prigoana
Comunicat de Presa - Multumiri PDF Imprimare Email

Comunicat de presă

Încep prin a mulţumi contracandidaţilor din colegiul unde candidez pentru modul în care, până în prezent, au înţeles să-şi susţină campania electorală. Este printre puţinele locuri unde legea se respectă şi fiecare candidat a arătat consideraţie pentru eforturile celuilalt. Pe de altă parte, persoane şi grupuri speriate de un eventual acces al subsemnatului în Parlament înţeleg ca, sub pseudoprotecţia anonimatului, să răspândească zvonuri şi acuze nefondate despre mine, familia mea sau afacerile pe care le-am derulat de-a lungul timpului. Faţă de astfel de practici nu am a spune decât că ele sunt murdare ca şi cei care le folosesc şi că nu voi participa la această încercare de a transforma campania electorală într-o mascaradă.

Vremea dumneavoastră a apus, domnilor! Sunt convins că, în cazul în care aceşti indivizi ar putea susţine cele afirmate, ar sesiza organele abilitate ale statului şi nu ar cheltui sume importante şi timp pentru tipărirea şi răspândirea unor anonime hârtii mincinoase. În opinia mea, cetăţenii României au cerut şi obţinut votul uninominal pentru eliminarea gunoaielor din viaţa politică, pentru primenirea clasei politice, pentru civilizaţie în procesul electoral şi pentru ca
astfel de practici să rămână prezente doar în lecţiile de istorie.
Rog cetăţenii Capitalei să fie alături de mine în acest demers şi împreună să alungăm practicile periferice dincolo de periferia Bucureştiului şi de periferia României. Am început curăţenia!

Candidat pentru Camera Deputaţilor în colegiul 15 Bucureşti
Silviu Prigoană