08:16:17

Data si locul nasterii: 22 decembrie 1963, Gherla, Cluj;
Educatie: buna, foarte buna, 7 ani de acasa în principal, restul nu conteaza;
Cariera: fulminanta în media si protectia mediului;
Recunoastere: internationala;
Realizari: Honorius ; Silvius ; Maximus ; Eduard Gabriel

Silviu Prigoana
Propuneri Legislative
Propunere legislativă privind exercitarea activităţilor cu caracter sexual autorizate PDF Imprimare Email

Pentru a descarca si a vizualiza materialele postate, trebuie sa aveti instalat Adobe Acrobat Reader pe care il puteti descarca si instala de aici.

 
Pozitia deputatului Silviu Prigoana cu privire la trecerea presei de informare sub controlul CNA PDF Imprimare Email

Expunere de motive

Ne preocupă mult în zilele noastre otrava din alimente, otrava din aer şi apă, însă nu facem mai nimic pentru a reduce otrava informaţională.

În România, presa este liberă şi este bine că este aşa. Însă în acelaşi mod în care nu reuşim să beneficiem doar de partea pozitivă a libertăţii în viaţa de zi cu zi, nu reuşim să avem doar o presă de informare sau opinie şi suportăm, nu de puţine ori, elemente de  presă denigratoare, insultătoare sau calomnioasă.

Vezi video

 

 
Proiect de lege privind exercitarea activităţilor cu caracter sexual autorizate PDF Imprimare Email

Expunerea de motive

 

Prostituţia există. Problemă a societăţii, cu valenţe complexe prin dificultatea abordării faţă de sensibilitatea comunităţii, prostituţia reprezintă un subiect puţin atrăgător şi controversat din punct de vedere politic.

Socotită, rând pe rând, cea mai veche profesie, decădere morală, racilă socială sau sursă de profit, prostituţia rămâne una dintre realităţile societăţii contemporane. 
România nu face excepţie, cu atât mai mult cu cât traversăm o perioadă de neajunsuri economice, neîmpliniri sociale sau frustrări personale.

Faţă de fenomenul prostituţiei, politicile statelor nu indică abordări unitare, într-o încercare de sistematizare fiind relevate următoarele trei abordări:
Regimul prohibitiv, conform căruia prostituţia este interzisă şi incriminată.

 
Proiect de lege privind terminologia oficială utilizată pentru etnia ţiganilor PDF Imprimare Email

Expunere de motive

“Nu poţi interzice existenţa unui cuvânt prin Lege, dar poţi emite norme care să „filtreze” utilizarea abuzivă a unor formule”, spunea profesorul George Pruteanu într-un articol publicat la începutul anului 2008.

Şi tot domnia sa făcea o expunere pentru limitarea utilizării cuvântului „rom” şi revenirea la utilizarea secularului „ţigan”. Redau o parte a acestei pledoarii, argumentele conţinute fiind relevante pentru domeniul şi scopul avut în vedere.

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 6