08:19:30

Data si locul nasterii: 22 decembrie 1963, Gherla, Cluj;
Educatie: buna, foarte buna, 7 ani de acasa în principal, restul nu conteaza;
Cariera: fulminanta în media si protectia mediului;
Recunoastere: internationala;
Realizari: Honorius ; Silvius ; Maximus ; Eduard Gabriel

Silviu Prigoana
Prioritati PDF Imprimare Email
  1. Parlament unicameral si reducerea numarului de parlamentari
  2. Reducerea birocratiei si integrarea informationala a serviciilor statului catre cetateni
  3. Eliminarea cheltuielilor efectuate peste nevoile reale de catre institutiile statului
  4. Cresterea autoritatii institutiilor statului si a reprezentatilor acestora
  5. Promovareaactivitatilor de eficientizare energetica din toate domeniile
  6. Protectie sociala numai pentru cei aflati in mod real in dificultate
  7. Reducerea numarului de impozite si taxe
  8. Promovarea activitatilor extrascolare pentru elevi si studenti
  9. Revizuirea legislatiei in domeniul protectiei persoanelor cu handicap
  10. "Limitarea posibilitatii de obtinere facila a unor credite prin credit-card"
 

Comentarii   

 
-2 #70 florica petric 04-01-2012 09:24
an com lazuri jud satu-mare sa desfiintat clasele an limba romana dar nu sa antrebat nimeni ce vor face copii dar parinti nu dispunem de bani pentru abonamente d- le prigoana va rog din suflet ajutatima sa-mi pot scolariza fetele nu am bani de abonamente va multumesc din suflet si un an nou plin de realizari cu stima toata familia mea
Citat
 
 
+7 #69 Octav 06-04-2011 06:56
Sustin separarea intre stat si biserica si stoparea varsarii de fonduri publice in visteria bisericii. Sunt multi, tot mai multi romani care s-au saturat de nesimtirea bisericii si a slujitorilor ei, de salariile platite preotilor pentru ca acestia sa taxeze in continuare orice serviciu "religios", de bisericile construite din bani publici, pe terenuri publice si mai ales din 10 in 10 metri. Eu unul m-am saturat si sunt dispus sa uit unele excese facute in activitatea parlamentara daca reusiti chestia asta. Daca va pot ajuta cumva, nu ezitati sa ma contactati.
Si daca sunt crestini care doresc sa ajute biserica, sa o faca in mod direct, eu nu doresc ca din banii mei sa se faca pomeni sau sa isi cumpere patriarhul post TV, limuzina sau iaht!
Citat
 
 
+2 #68 Sanda 24-03-2011 13:48
Am vazut un documentar cutremurator la TVR1, in cadrul emisiunii Cu ochii-n 4. Se numea Fabrica de copii. Rugamintea mea este sa sustineti un proiect legislativ care sa ofere protectie si integrare sociala reala si o viata decenta copiilor aflati in situatia prezentata in acest film. In primul rand decaderea din drepturi a parintilor dovedit ca sunt vinovati de rele tratamente aplicate minorilor, folosirea minorilor pentru avantaje proprii (acele animale faceau copii numai ca sa traiasca din alocatia acestora, in timp ce pruncii sunt hamesiti de foame ... si mor de foame la propriu!!!), sau vinderea propriilor copii pentru foloase materiale. Pentru acesti copii, chiar si la casa de copii e mai bine decat acasa. Va rog - faceti ceva pentru ei.
Citat
 
 
0 #67 relu 23-12-2010 19:13
Cine se mai uita la tvr.Aproape nimeni.O institutie care mananca resurse imense si produce aproape nimic, sau poate pt unii, salarii foarte mari.Intradevar tb. desfintat sau daca nu redus personalul de 10 ori si salariile sa fie ca la bugetari.
Citat
 
 
0 #66 sorin 08-11-2010 08:49
Silviule, ideea ta de a desfinta TVR Info este aberanta. Acest post tv este singurul de informatie pura fara cancanuri, fara analisti si megaanalisti, fara prezentarea unei realitati semipreparate de altii. Daca susti ca ai cei 7 ani de acasa atunci fi bun si reanalizeaza propunerea aberanta pe care ai aruncat-o in parlament. Nu este posibil sa te pretinzi aparatorul moralei, al bunului simt, al respectului fata de cetatean si sa ai susti o asemenea ineptie. TVR info este BBC -ul nostru. Nu crezi ca si noi probabil minoritarii acestei tari avem dreptul la o lume lipsita de nervul obositor al scandalurilor continue, spectaculosului cu orice pret, al kitch-ului informational, al lipsei de deontologie, educatie jurnalistica etc.
Citat
 
 
-1 #65 nemuriciu 27-09-2010 13:41
Poate ne spune domnul Cătălin unde era Dumnezeu când creștinii în cele două războaie mondiale se omorau între ei și fiecare se ruga lui Dumnezeu ca cel din tabăra adversă să piardă iar el să câștige? Din câte știu Dumnezeu a spus: "Să nu ucizi!"
Citat
 
 
-15 #64 Catalin 08-09-2010 16:06
Domnule Prigoana, Institutia Bisericeasca respectiv Credinta Ortodoxa, reprezinta un lacas de cult(Mireasa Domnului IIsus Hristos) fiind instituita de Insusi Dumnezeu pe Pamant.Acuzatii le la adresa Bisericii Ortodoxe va inculpa in mod direct iar banii care se dau la Sfantul Altar nu sunt bani care urmeaza sa fie investiti in afaceri ci bani pentru donatii, bani pentru ridicare altor Biserici, azile, etc.Omul se roaga in Sfanta Biserica lui Dumnezeu( Tatal nostru din Ceruri), fara de care nici domnia voastra nu ati fi existat.Cuvinte le acuzatorii la adresa Bisericii ar trebui sa va de-a de gandit pentru ca sunt sfidare directa la adresa Lui Dumnezeu. Nu v-as dori sa fiti atins de mania Lui Dumnezeu pentru ca e de neimaginat acest lucru pentru mintea dumneavostra inconstienta.Du mnezeu sa va ierte si sa va lumineze !
Citat
 
 
+3 #63 anca bn 08-09-2010 07:30
ce folos ca unul vrea sa schimbe ceva si restul nu...noi nu putem ajuta...asa ca domnule Prigoana singur nu pute-ti schimba ceva oricat am spera noi....oricum succes
Citat
 
 
+1 #62 Mariana Neacsu 26-08-2010 09:44
Domnule Prigoana, Sora este persoana cu handicap gradul I grav cu insotitor. Dansa primeste ajutor pentru persoanele cu handicap in valoare de 290 ron, si mai primeste de la Primarie indemnizatie pentru insotior (nu are asistent personal, o ingrijeste mama mea),in valoare de 520 ron. Din luna iunie 2010, nu a mai primit niciun leu de la Primarie. M-am adresat Primariei Corbu, jud. Olt, si mi s-a spus ca nu au primit bani de la Buget si sigur nu vor mai primi pana la finele anului 2010. Va rog sa ma ajutati in acest sens, unde sa ma adresez pentru a rezolva favorabil aceasta problema. Va multumesc anticipat. Cu stima, Mariana Neacsu
Citat
 
 
+6 #61 Edmund 22-08-2010 17:34
persoanele cu handicap care primesc pensie de la stat dar care pot munci,sa fie incadrate in institutii :
-Loteria Romana
-Somaj
-Camera de Munca
-Primarii,Consilii Locale,etc
In Spania,la Oficiile de Somaj lucreaza si persoane in scaun cu rotile , deci se poate.
Citat
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează